fbpx

Част от Millennium Spa § Wellness Centre в новия Гранд хотел Милениум София.

В рамките на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 ще бъде обособена специална „СПА и уелнес зона“, в която ще бъдат представени курорти, спа, спортни и уелнес центрове и въобще бизнеси, които осигуряват услуги, свързани с активния и здравословен начин на живот.

СПА и уелнес зоната на BSWS 2020: кои са следващите дестинации за здравословна почивка?
Пред последните няколко години, една от промените в бизнеса, които хотелиерите по цял свят наблюдават е все по-голямото внимание, което техните клиенти обръщат на здравето и добрата си физическа кондиция. В тази връзка, ето чеклист с няколко въпроса, чрез който можете да проверите готовността на вашия хотел да посрещне този по-различен тип гости:

  • Разполага ли вашият хотел с добър фитнес и спа център?
    Предлагате ли богат набор от спа процедури?
  • Предлагате ли антистрес и антиейджинг програми, както и такива за регулиране на теглото?
  • Осъвременихте ли менюто на ресторанта със здравословни храни и такива, доставени от местни производители?
  • Създадохте ли условия, гостите Ви да могат да общуват и да се социализират помежду си в рамките на хотела?

Ако можете да отговорите положително поне на три от по-горните въпроси, то вашият хотел или уелнес център има своето място на Bulgaria Sports & Wellness Show. Като изложители в спа и уелнес зоната на изложението вече потвърдиха участие курорти, хотели и въобще бизнеси, които предлагат оборудване и програми, свързани със здравословния начин на живот.

За собствениците и мениджъри на тези бизнеси, разрастващата се популярност на уелнеса е не само шанс да „яхнат“ една огромна вълна и да привлекат нов бизнес, но и възможност да затвърдят позициите си на един, в близко бъдеще, силно конкурентен пазар.

Кой ще посети “СПА и уелнес зоната” на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020?
Сред посетителите на “СПА и уелнес зоната” ще бъдат любители на здравословния начин на живот, спортисти, професионалисти (фитнес и персонални треньори, рехабилитатори и др.), туроператори и туристически агенции, които организират приключенски или уелнес екскурзии и турове, производители и вносители на спортна екипировка и оборудване и други.