fbpx

Организаторите на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 обявиха програмата на фестивала. По време на трите дни на събитието, посетителите ще имат възможност да видят и разговарят с някои от най-успешните български атлети, да присъстват на лекции за здравословно хранене и тренировъчни режими, както и да наблюдават открити тренировки и демонстрации по бодибилдинг, кикбокс, граплинг и други спортове и бойни изкуства.

Семинарната програма на BSWS 2020 е разделена условно на два потока – мотивационен и информационен. В мотивационната част, успешни български спортисти ще говорят за пътя, който са извървели, до титлите им, трудностите, с които са се сблъсквали по този път, както и за предизвикателството, веднъж изкачил се до върха, да успееш да се задържиш на него.

Лекторите в информационната част на семинара ще споделят практически идеи и съвети, как да започнем с тренировките, как да планираме здравословен хранителен режим, а също, кои са най-честите грешки, които трениращите правят и как да бъдат избегнати те.

Сред лекторите и презентаторите на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 ще бъдат волейболната ни легенда Любо Ганев, ултрамаратонецът Краси Георгиев, фитнес треньорите Инес Субашка, Лазар Радков и Калин Петков, световните шампиони в различни бойни изкуства Камен Георгиев, Владимир Вълев и Пламена Димова, леководолазът Ина Димитрова, екстремният парапланерист Веселин Овчаров, експертът по храненето Надя Петрова и много други.

Цялата програма може да бъде прегледана тук >>

За Bulgaria Sports & Wellness Show 2020
Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 ще събере между 13 и 15 март 2020 г., в зала 1 на Интер Експо Център София, хиляди любители на активния начин на живот, а също световни и европейски шампиони в различни спортове, треньори, експерти по хранене и рехабилитация, както и фирми – доставчици на оборудване, екипировка и спортни добавки.

Bulgaria Sports & Wellness Show е:

  • фестивал, който ще събере под един покрив над 5000 спортисти, треньори, нутриционисти, експерти, фирми – доставчици, както и многобройни любители на спорта и фитнеса.
  • изложение, на което водещи доставчици ще представят последните тенденции, продукти и услуги в областта на храненето, екипировката и активния начин на живот.
  • Мотивационен и информационен семинар, на който ще видите някои от топ атлетите на България, както и експерти в областта на фитнеса и храненето.

Организаторите на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 предвиждат, всеки посетител да има възможност сам да се включи в различни предизвикателства и физически активности. За целта, в центъра на залата ще бъде изградена спортна зона, в която ще бъдат монтирани последно поколение спортни уреди, а част от фирмите – изложители ще доведат и свои фитнес треньори, които безплатно ще съветват посетителите за по-ефективни тренировки, хранене и възстановяване.

Много водещи доставчици за спорта и фитнеса вече заявиха участие в Bulgaria Sports & Wellness Show 2020. Сред тях са Matrix Fitness (Johnson), Атама (Technogym), Enginex, Vibro Fit Bulgaria, Албена АД, Гранд Хотел Милениум София, Fit & Shape (Healthy Foods & Drinks), BodyConstructor, Nutrend Bulgaria, Raffy Fitness Foods, Roobar (Смарт Органик АД), Хармоника, СуиКо ЕООД, Verve Teas, CaliVita, Rondovital, Amway, Дипломат Плаза, HRS International, Севтополис Медикъл § Спа, Спа Хотел Хисар, BulDock, VIP Plus, Green life International, Хербамедика, Organic Life Tree, Airfree, V Innovations, Wood Foods, Цветита Хербал, Black Roll, Biliana Yotovska Label, Бионат, Цептер България и други.

Златен медиен партньор на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 e Фрамар, а медийни партньори са Bodyconstructor и Wness TV.