fbpx

Над 5000 хиляди спортисти и любители на спорта и активния начин на живот се очаква да посетят първото издание на Bulgaria Sports & Wellness Show. Събитието ще се проведе на 13, 14 и 15 март 2020 г. в зала 1 на Интер Експо Център София.

Срещни се с шампионите
Амбицията на организаторите е да представят пред широка публика много от най-изявените български спортисти, както е техните спортове. Световни и европейски шампиони по силови, бойни, екстремни и олимпийски спортове, спортни и уелнес инфлуенсъри, експерти по спортно и здравословно хранене ще се срещнат с фенове и любители на спорта, ще направят демонстрации и ще отправят предизвикателства към аудиторията.

Раздвижи се
За първи път в България ще бъде изградена реплика на прочутия в цял свят Muscle Beach във Венис, Лос Анджелис. Всеки от посетителите ще има възможност да присъства на открити тренировки на някои от най-изявените силови атлети в България, да почерпи информация „от извора“ и ако реши – да демонстрира формата си.

Кросфит и стрийт фитнес площадки ще допълнят възможностите, посетителите да се включат активно в събитието и да предизвикат себе си.

Запознай се с новостите
Вносители и производители на спортни стоки и оборудване ще представят новостите в тази област. В рамките на изложението ще бъдат представени също спортна мода и екипировка, храни и хранителни добавки, тренировъчни и хранителни режими, специализирано оборудване и софтуер и много други.

За контакти с организаторите – тел. 088 843 6403 или 088 920 3606, или на имейл info@bsws.bg