La Garone

 Храни и хранителни добавки

 

La Garone е марка за класически и позабравени зърна и семена, оригинално авторско мюсли, макарони без глутен и гранулирани растителни протеини за готвене.

 

 • Listing ID: 961
 • ЗА НАС: La Garone е марка за класически и позабравени зърна и семена, оригинално авторско мюсли, макарони без глутен и гранулирани растителни протеини за готвене.

  Нашите предшественици са получавали здраве и енергия от природата, скрита в малките зрънца и семена. Наричани със символични имена като “храна на бягащия” (чиа), “неугасващо цвете” (амарант) и “кралицата на зрънцата” (киноа), древните зърна са почитани като свещени през годините. Други, като житото на траките, познато като лимец, са забравени по време на индустриализацията и отново реабилитирани в наши дни.

  Днес водеща тенденция в храненето е завръщане към природата и естествената храна, без допълнителни добавки и подобрители на вкуса.

  Започнете деня си с купичка мюсли със супер храни, пригответе вкусно ястие с киноа или лимец за обяд или вечеря и се възползвайте от цялата сила и жизненост на дребното семе и зърното.

  За спазващите безглутенов или високопротеинов режим, La Garone има специални предложения – безглутенови макарони и мюсли Gluten Free, както и серията за активно спортуващи Protein Power, включваща мюсли и макарони.

  Специално за BSWS 2020, La Garone лансира нов продукт – макарони Protein Power – високопротеинови (с 40 г протеин в 100 г.), нисковъглехидратни, без глутен. Макарони Protein Power са подходящи за активно спортуващи и придържащи се към високопротеинови диети, които ограничават въглехидратите.
Contact details

 359 2 813 9888 lagarone@lagarone.eu http://www.lagarone.eu

Contact this listing owner
Categories: