fbpx

HRS - Hospitality & Retail Systems

 Други

HRS предлага широк спектър от иновативни решения, които включват: Управление на недвижими имоти, POS, СПА и допълнителни услуги за гостите, бизнес анализи, системи за разплащане, мобилни приложения, канален мениджър, онлайн разпространение на услуги, системи за финансови и HR анализи, сканиране и разпознаване на паспорти и много други.

 

  • Listing ID: 987
  • ЗА НАС: HRS - Hospitality & Retail Systems е международна компания, водещ доставчик на ИТ решения за сектора HoReCa и търговията на дребно, с извоювана ненадмината репутация за обслужване.

    HRS е най-големият партньор в световен мащаб на Oracle в сферата на хотелиерството, предоставящ покритие в над 76 страни и с над 4000 клиенти. Признат като Платинен партньор, HRS предлага широк спектър от иновативни решения на своите клиенти, които включват: Управление на недвижими имоти, POS, СПА и допълнителни услуги за гостите, бизнес анализи, системи за разплащане, мобилни приложения, канален мениджър, онлайн разпространение на услуги, системи за финансови и HR анализи, сканиране и разпознаване на паспорти, както и много други.

    HRS винаги е поставял клиента на първо място. Наша отговорност е да говорим на езика на нашите клиенти, да разбираме техните изисквания и да отговаряме на техните очаквания. Нашата цел е да помогнем на клиентите ни да станат по-силни и по-ефективни, давайки им възможност да изграждат успешен бизнес, който да е продуктивен, печеливш и с устойчиво развитие.

    Основана през 1990 г., HRS е създадена с цел предоставяне на висококачествено обслужване както за компаниите в сферата на услугите, така и за техните клиенти. Сега, с тридесет годишен опит, HRS предлага иновативни решения за управление на хотели, ресторанти, търговски вериги, стадиони, спа центрове и фитнес клубове. HRS има впечатляващо портфолио от продукти и услуги, които включват: предпроектен анализ, снабдяване с хардуеър и софтуеър, стратегически IT консултации, внедряване и интегриране на решения, консултации и обучение на персонала, 24/7 техническа поддръжка, както и широка гама от професионални услуги за клиентите. Компанията е извоювала отлична репутация като доставчик на качествени услуги и се радва на силно международно присъствие. HRS се е утвърдила не само като доставчик на IT решения, но и като активен участник в хотелиерската индустрия.
Contact details

 +359 2 9441148 bulgaria@hrsinternational.com http://www.hrsinternational.com/bulgaria

Contact this listing owner
Categories: