fbpx

Foot Care

 Здраве и козметика

 

Индивидуалните ортопедични стелки на FOOT CARE, които могат да се местят в различни обувки, се изработват според индивидуалните особености на стъпалото чрез сканиране с тензометрична платформа и 3D скенер, което е най-съвременният метод за ортопедична диагностика.

 

  • Listing ID: 967
  • ЗА НАС: Foot Care - индивидуални ортопедични обувки и стелки изработва ортопедични стелки по индивидуален модел, които осигуряват пълен комфорт при ходене.

    Индивидуалните ортопедични стелки на FOOT CARE, които могат да се местят в различни обувки, се изработват според индивидуалните особености на стъпалото чрез сканиране с тензометрична платформа и 3D скенер, което е най-съвременният метод за ортопедична диагностика. FOOT CARE разполага с такива системи във всичките си лаборатории в страната.

    Пациентът стъпва върху тензометричната платформа, която измерва натоварването върху стъпалото, както в статика, така и в динамика. Това дава детайлна представа дали правилно се разпределя тежестта на тялото върху стъпалата и дали има някакви проблеми. След това пациентът стъпва върху 3D скенер, чрез който се получава 3D образ на ходилото. Следва софтуерна обработка на резултатите и компютърно моделиране на индивидуалните ортопедични стелки. Самото изработване на стелките става с тридименционална фреза. За изработването на индивидуалните стелки се използват материали с различна плътност. Изборът на материала става въз основа на проблема, който има конкретният пациент, килограмите и неговата физическа активност.
Contact details

 +359 879 888 471 info@footcare-mtl.com http://www.footcare-mtl.com

Contact this listing owner
Categories: