Анна Грозданова

Анна Грозданова е организатор на семинарите по метода на “Ледения човек” (Вим Хоф) в България с Барт Пронк – сертифициран Вим Хоф инструктор, 3-то ниво и “дясна ръка” на Вим. Анна е в процес на сертифициране за инструктор по метода, ТЕС практик, организатор на ретрийти на остров Бали. 

От 2010 насам интересът и към личностното развитие и човешкия потенциал от хоби се превръщат в професия. Прекарва година и половина на остров Бали, практикувайки йога, медитция и практики помагащи да се справим със стреса, да имаме по-балансиран и хармоничен начин на живот. Там за първи път се среща с метода на Вим Хоф и от тогава насам работи активно за популяризирането му в България. 

Семинарите по метода на Вим Хоф са за всеки, който иска да се научи как чрез дихателни упражнения, използвайки умствената нагласа и излагането на студ можем да повишим енергия си, да балансираме имунната система, да намалим възпалителните процеси в тялото, да алкализираме средата на организма, да се научим как да се справяме ефективно със стреса, да подобрим фокуса и концентрацията си, да подобрим качеството си на сън и още много.